Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
18 januari door Bob

Ben je het lange wachten op de was zat?

Leestijd: 3 min

De Samsung QuickDrive wasmachine heeft het antwoord op deze vraag! Lang wachten op de was is nu verleden tijd. Samsung heeft de oplossing om jouw wasbeurten te versnellen. 

Wat is Samsung QuickDrive

Bij dit fenomeen draait alles om de Q-Drum trommel. Deze revolutionaire trommel bestaat uit twee losse delen. Eén grote trommel en een plaat aan de achterkant die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Het verschil met andere wasmachines is dat deze Samsung WW8800M wasmachine de kleren tijdens het draaien van boven naar onder en van achter naar voren kan bewegen. Conventionele wasmachines kunnen de kleren alleen van boven naar onder bewegen.

Samsung Quickdrive

De nieuwe Q-Drum trommel van Samsung

 

Met de QuickDrive wasmachine is de was in de helft van de tijd klaar en je bespaart ook nog eens 20% energie:

·         Superspeed-programma van 59 naar 39 minuten

·         Super-eco-wasprogramma van 115 naar 58 minuten

·         Katoenprogramma van 131 naar 66 minuten

·         Eco-katoen programma van 279 naar 138 minuten

Samsung tijdbesparing

was in de helft van de tijd klaar


Applicatie met een was assistent

De Samsung WW8800M Quickdrive wasmachine bevat een applicatie met een was assistent. Deze applicatie heeft de naam Q-rator en heeft drie functies:

Laundry Planner

De Laundry Planner geeft je de mogelijkheid om zelf de eindtijd van de was in te stellen.

Laundry Recipe

Bij deze functie van de Q-rator is het mogelijk om in te voeren welke kleur of stoftype je was is en hoe vuil de was is. Opvallend is dat wanneer je bepaalde kledingstukken selecteert, de app andere kledingstukken kan uitsluiten. Als je bijvoorbeeld  T-shirts gaat wassen vervallen er andere opties zoals bh’s en panty’s en zo kan het optimale resultaat uit een wasbeurt gehaald worden. 

HomeCare Wizard

Met de HomeCare Wizard kan je jou eigen was gedrag zien. Hoeveel wassen heb je gedraaid, hoeveel energie heeft dat gekost en welke programma’s gebruik jij het meest?

Samsung Addwash

Wordt jouw was al in volle toeren gedraaid, maar ben jij toch vergeten die ene handdoek er in te doen? Dit is voortaan geen probleem meer door de nieuwe functie Samsung Addwash. Doordat de Quickdrive wasmachine over het Samsung Addwas deurtje beschikt, voer je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook al is het wasprogramma al in volle gang. 

Twijfels?

Deze QuickDrive technologie is onafhankelijk getest door Intertek. Dit is ’s werelds grootste test en inspectie organisatie. Intertek heeft bevestigd dat deze nieuwe technologie zorgt voor hetzelfde wasresultaat, energie zuinig en zacht voor je kleding terwijl de wastijd sterk wordt verminderd.


Ww9 Bm760 Nom

Ga naar de Quickdrive wasmachines

Quickdrive: tot 2 keer zo snel wassen

Ga naar de webshop