Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten

De status van jouw reparatie

Leestijd: 2 min

Bij Obbink streven we ernaar om service tot in de puntjes te verzorgen. Met zowel grote als kleine stapjes wordt onze service steeds uitgebreider, beter en sneller. 

Stap voor stap

Een defect of storing aan jouw apparaat is al vervelend genoeg, dat begrijpen we maar al te goed. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat je, nadat je contact met ons hebt opgenomen, geen verdere zorgen hoeft te maken over jouw apparaat. 

Een klein onderdeel van onze service is het online kunnen inzien van de reparatie-status van jouw apparaat. Vul eenvoudig jouw telefoonnummer en reparatienummer in en je hebt direct toezicht in de status van jouw reparatie. Snel en gemakkelijk! 


status-reparatie-01.jpg#asset:1177
Vind de weg op onze home-pagina. 

status-reparatie-02.jpg#asset:1178

Vul jouw reparatienummer en telefoonnummer in. Het telefoonnummer welke je bij ons hebt opgegeven zal hiervoor nodig zijn. 

status-reparatie-03.jpg#asset:1179

Zie in één overzicht hoe het ervoor staat met jouw apparaat! 

Daarbij kan je vrijwel altijd rekening houden met een verwerking van 5 tot 7 werkdagen. Zodra jouw apparaat bij ons op het Service Center ligt, wordt jouw apparaat zo snel mogelijk in behandeling genomen en gerepareerd. Indien onze technische dienst iets wilt overleggen, of wanneer jouw apparaat weer klaar ligt in één van onze filialen, nemen wij contact met je op.

Geschreven door: