Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
27 maart door Emke

De televisie die je niet ziet ..

Leestijd: 5 min

Natuurlijk kijken wij vandaag de dag het liefst televisie op een groot beeldscherm. Maar tóch blijft die grote zwarte televisie vaak een doorn in het oog midden in die gezellige woonkamer.

En daar heeft Samsung iets op bedacht! In de nieuwe lijn Samsung QLED televisies heeft er een nieuwe ontwikkeling plaats gevonden, de zogeheten “Ambient mode”. Met de Ambient mode is het namelijk mogelijk om jouw televisie-scherm aan te passen aan het interieur van je woonkamer.


Je eigen muur als achtergrond

Foto’s, kunst en informatie verschijnen op een achtergrond die je zelf kiest, en naar je smaak aanpast. Maar het kan nog persoonlijker. Maak met behulp van de SmartThings app een foto van de muur, en de televisie kopieert je muur als achtergrond. Zo lijkt de informatie op de muur te zweven en geef je de woonkamer een nog meer persoonlijke touch, alsof je door de TV heen kijkt. 

2018 Qled Highlights Gallery Q7 F 05

De Ambient mode biedt je vier verschillende functies:

Samsung Ambient Deco

Geef je woonkamer meer kleur. Kies voor ‘DECO’ als je de televisie als kunstkader wenst te gebruiken. De interactieve achtergrond past zich aan in de omgeving en aan het daglicht. 

Samsung Ambient Foto

Herbeleef je mooiste herinneringen ieder moment van de dag. Kies voor 'FOTO' en creëer met de QLED een actieve fotowand met foto's van je mobiele telefoon of uit de Samsung Cloud.

Samsung Ambient Muziek

Met de 'MUZIEK' functie geniet je de hele dag door van muziek op de achtergrond. Zet de muziek aan met een spaakcommanco of met je smartphone via Bluetooth! 

Samsung Ambient Info

Wil je graag weersinformatie en nieuws updates bij de hand hebben? Kies dan voor ‘INFO’. Het scherm is dan bijna transparant en geeft alle dagelijkse informatie aan, zoals het weer, het nieuws en de temperatuur. 

One Invisible Connection

Natuurlijk zijn de voordelen van de QLED televisies van vorig jaar ook weer meegenomen naar de nieuwe lijn. Samsung heeft een manier om alle rommelige kabels samen te voegen tot één dunne kabel, die ook nog eens nauwelijks zichtbaar is. Zo lijkt het alsof jouw televisie zweeft in het interieur. 

Invisible Connection

No gap wall-mount

De speciaal ontworpen muurbeugel zorgt ervoor dat de televisie bijna naadloos op de muur word aangesloten. Zo gaat de televisie helemaal op in jouw interieur. 

Samsung Ambient No Gap V2

Geschreven door:

Knipsel

Emke

Assistent inkoop, receptiemedewerkster