Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
13 september door Bob

Het nieuwe wonen

Ben je laat terug van werk en moet je snel eten om daarna naar de sportschool te gaan? Onderweg om boodschappen te doen en vergeten in de koelkast te kijken? Of je wil nog even snel checken of je spoelglansmiddel voor de vaatwasser moet meenemen? Zomaar drie veelvoorkomende situaties die met de Home Connect applicatie opgelost zijn.

Wat is Home Connect

Tijdverspilling is verleden tijd want Home Connect geeft jou de mogelijkheid om gemakkelijk via jouw smartphone of tablet de huishoudelijke apparaten op afstand te bedienen! Koffie zetten vanuit de woonkamer, in de koelkast kijken als je in de supermarkt loopt door middel van een camera of de droger aanzetten als je op weg bent naar een voetbalwedstrijd? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met deze geavanceerde app. Home Connect bevat bovendien tal van functies buiten het besturen van de huishoudelijke apparaten. Het is mogelijk om tips en trucs krijgen voor het gebruik van de apparaten en over passende accessoires, die u via en paar klikken al kan bestellen. Je krijgt informatie over de status van jouw huishoudelijke apparaten , ideeën voor recepten en technische ondersteuning als er iets niet werkt. 

Hoe werkt Home Connect?

Home Connect verbindt jouw smartphone of tablet met de huishoudelijke apparaten via een draadloze wifi verbinding . De twee benodigdheden zijn een huishoudelijk apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app voor op jouw tablet of smartphone. Deze applicatie is gratis te downloaden voor iOS of Android. De huishoudelijke apparaten die zijn uitgerust met de ingebouwde wifi-chip zijn nu te bedienen en te beheren vanaf de Home Connect app.

Veilig?

De gegevensuitwisseling tussen de huishoudelijke apparaten en jouw smartphone of tablet verloopt via een beveiligde verbinding en voldoet aan de hoogste beveiligingseisen. TÜViT heeft het hoge beveiligingsniveau van de Home Connect bevestigd.


Ook jouw huishoudelijke apparaten via een smartphone of tablet bedienen? Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over de producten in het assortiment van Obbink die Home Connect bevatten.

Siemens Ti909701 Hc Bonenmachine

Siemens Bonenmachine met Home Connect

Siemens Ti909701 Hc Bonenmachine

Ga naar de webshop
Siemens Ti907201 Rw Bonenmachine

Siemens Bonenmachine met Home Connect

Siemens Ti907201 Rw Bonenmachine

Ga naar de webshop