Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
13 september door Bob

Kleding opfrissen zonder te wassen?

Zit er een vervelend luchtje aan jouw kleren of ruikt de kleding nog naar het diner van gisteravond? Doordat kleding nu eenmaal snel geuren uit jouw omgeving aantrekt komt het vaak voor dat de kleding niet vuil is maar dat er wel een vervelend luchtje aanzit. Voorkom onnodige wasbeurten met Siemens sensoFresh.

Wat houdt Siemens sensoFresh in?

SensoFresh is een wasprogramma zonder dat er water gebruikt wordt. Je kunt sensoFresh kiezen als programma op de nieuwste Siemens wasmachines. Afhankelijk van de ingestelde intensiteit duurt dit wasprogramma 30 of 45 minuten. sensoFresh is te vergelijken met stoomwassen en zorgt voor een effectieve geurverwijdering met actieve zuurstof. Hierdoor zijn vieze en muffe geurtjes verleden tijd.

Hoe gaat sensoFresh in zijn werking?

Het sensoFresh wasprogramma maakt gebruik van actieve zuurstof in plaats van water, hierdoor komt er een koude nevel door de wasmachine die jouw kleding binnen 30 minuten opfrist. Handig voor bijvoorbeeld Delicate kleding of kleding die net niet vies genoeg is om te wassen maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan kleding die normaal gesproken naar de stomerij zou gaan. Als het sensoFresh programma klaar is kan je de kleding direct weer aan, je hoeft de kleding niet op te hangen of te strijken maar bent gelijk klaar om te gaan en te staan waar jij maar wilt!

Voor meer informatie over het fenomeen sensoFresh kan je terecht op onze website of bezoek één van onze winkels in de Achterhoek voor deskundig advies!


Siemens Wm16 W890 Nl Wasmachine

Siemens sensoFresh wasmachine

Siemens Wm16 W890 NL Wasmachine

Ga naar de webshop
Siemens Wm16 W790 Nl Wasmachine

Siemens sensoFresh wasmachine

Siemens Wm16 W790 NL Wasmachine

Ga naar de webshop

Geschreven door:

Bob Brinkerink

Bob

Marketing medewerker