Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
11 april door Jeanine

Koffiemachine onderhoud

Leestijd: 3 min

Een koffiemachine is een apparaat wat regelmatig gebruikt wordt in een huishouden en is bijna niet weg te denken in ons dagelijks leven. Want ja, een kopje koffie in de ochtend is best lekker toch? 

Altijd lekkere koffie

Om ervoor te zorgen dat de koffie lekker blijft smaken en jouw apparaat lang mee gaat, is het belangrijk om het apparaat regelmatig te reinigen. Dit kan door middel van speciale reinigingsmiddelen en ontkalkingstabletten. Wij raden aan om dit eens per maand te doen, sommige koffiemachines geven een melding wanneer er een schoonmaakbeurt nodig is. 

Koffiemachine accessoires

Onderhoud bij Obbink

Img 3770

Bij veelvoudig gebruik van een koffiemachine kan er in de loop der tijd ook slijtage optreden, bij slijtage is er meer nodig dan een schoonmaakbeurt om het apparaat weer goed te laten werken. 

Bij ons kan je een koffiemachine van top tot teen laten reinigen en indien nodig vervangen wij de onderdelen die versleten zijn. Dit noemen we een onderhoudsbeurt en kunnen wij voor nagenoeg elk merk doen.* 

* Jura en Nespresso hebben een eigen onderhoudsdienst. Voor deze apparaten kun je bij het merk zelf terecht. 

Onderhoud nodig en wat te doen?

Is jouw koffiemachine toe aan een onderhoudsbeurt? Lever deze dan gewoon in bij een van onze winkels. Wij streven er naar om jouw apparaat binnen 7 werkdagen als nieuw te hebben!

Kosten onderhoudsbeurt

Geschreven door:

Img 1619 2

Jeanine

Webshop beheerster