Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
26 juni door Emke

Luchtreiniging is heel normaal!

Leestijd: 10 min

Buiten lijkt de lucht vervuild maar wat veel mensen zich niet beseffen is dat het binnenshuis nog veel erger kan zijn. Dat is ook de reden dat Dyson een groeiend assortiment ventilators en stofzuigers in haar assortiment heeft met HEPA filters. De lucht die een ventilator of stofzuiger met HEPA filter uitstoot is nu al schoner dan de lucht die via het raam jouw huis binnenkomt.

Naast de vervuilde buitenlucht door uitlaatgassen bestaan er nog veel meer soorten van vervuiling in de lucht zoals bijvoorbeeld in huis. Denk eens aan stoffen uit schoonmaakmiddelen, deodorant, luchtverfrissers en huidschilfers van huisdieren. En dan zijn er natuurlijk nog de pollen waar hooikoortspatiënten last van hebben, slechte afzuiging bij het koken, roken in huis etc. Om een koele zomer met gezuiverde lucht tegemoet te gaan is er nu de Dyson Pure Cool. Maar wat maakt de Dyson Pure Cool nou zo speciaal? De Dyson Pure Cool is een ventilator en een luchtreiniger in één en draagt hierdoor bij aan een healthy home. De lucht reinigende ventilator beschikt over een 360 Glass Hepa-filter en verwijdert hierdoor 99,95% van de allergenen en vervuilde stoffen in huis. Kort gezegd: geen zorgen meer over luchtreiniging want de Dyson Pure Cool houdt zelf de luchtkwaliteit in de gaten én onderneemt direct actie wanneer de lucht vervuild raakt. Doordat de Dyson Link beschikt over een WiFi connectie kun je nu met de Dyson Link app de ventilator gemakkelijk bedienen en de luchtkwaliteit in je huis controleren, ook als je niet thuis bent! Erg handig dus! Dyson ingenieurs hebben veel aandacht aan elk detail van de machine besteed, de Dyson Pure Cool neemt daarom weinig ruimte in beslag en kan overal in huis een plekje krijgen. De Dyson Pure Cool is op afstand te besturen met een speciale magnetische afstandsbediening die bovenop de ring kan worden opgeborgen. 

Nog niet overtuigd? Even in het kort alle voordelen van de Dyson Pure Cool:

Nachtmodus

Als je slaapt moet het natuurlijk stil zijn in je slaapkamer, de Dyson Cool Link beschikt daarom over een nachtmodus die jouw kamer op de stilste stand lekker koel en fris houd.

Dyson Link app 
Super handig zo’n app waarmee je de ventilator op afstand kunt bedienen en de luchtkwaliteit in jouw huis kan controleren. De app is gratis verkrijgbaar in de App Store en op Google Play. 

Intelligente luchtreiniging 
Het is net een robot.. De Dyson Cool Link houd via 2 sensoren de luchtkwaliteit in de gaten en past zich automatisch aan wanneer het nodig is om deze te reinigen. 

360 Glass Hepa filter
  Deze filter verwijderd deeltjes tot 0.1 micron uit de lucht (dit is 0,0001mm) en de ingebouwde carbon filter verwijdert daarnaast ook onaangename luchtjes.

Sleep timer
  Heb je de ventilator niet de hele nacht aan? Dat kan geregeld worden, de Dyson Cool Link kan worden geprogrammeerd om na een bepaalde tijd uit te schakelen - van 15 minuten tot 9 uur. 

Afstandsbediening
  Alle functies, inclusief 10 luchtstroom instellingen, zijn te bedienen met de afstandsbediening. De afstandsbediening is gebogen en gemagnetiseerd om netjes op de machine op te bergen, die raak je dus nooit meer kwijt!

Veilig  Conventionele ventilatoren hebben bladen die snel draaien en moeten worden afgeschermd door een veiligheidsrooster, niet zo fijn met kinderen in de buurt .. Dyson Pure Cool Link heeft geen bladen. Ze zijn dus veilig voor kleine kinderhandjes. 

Best beoordeeld  Deze Dyson Pure Cool Link lucht reinigende ventilator is beoordeeld als Best beoordeeld door consumenten op kieskeurig.nl in mei 2016.

Toe aan wat frisse lucht? Dan adviseren wij zeker de Dyson Cool Link!

Geschreven door:

Knipsel

Emke

Assistent inkoop, receptiemedewerkster