Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
12 juli door Emke

Nooit meer bukkend de was doen!

Leestijd: 5 min

2 weken geleden hebben wij thuis een wastoren gekregen, of nou ja gekregen.. In de woonkamer stonden 3 dozen gevuld met ongeveer 100 schroefjes en 10 planken die wij zelf moesten omtoveren tot de zogenoemde wastoren.

Mijn broer en ik hadden beloofd dat wel ‘even te regelen’’. Het was heerlijk weer buiten dus kregen wij het fantastische idee om deze magische wastoren in de 30 graden brandende zon in elkaar te zetten (geen aanrader). Na  2 uur stuntelen (ik ben niet zo bouwtechnisch) en wat verbrande ledematen (geen zorgen dat kwam door de zon niet door de wastoren) stond hij dan ein-de-lijk!

 Ik moet zeggen, het was de moeite waard! Ons washok is van een rommelig hok naar een net opgeruimd hok gegaan. Niet alleen de leidingen zijn netjes weggewerkt maar ook de rond slingerende was ligt netjes opgeborgen in de grote la onder de machine. Alles is dus uit beeld. Wat ook een pluspuntje is, dat de wasmachine nu een stuk hoger staat en je niet meer hoeft te bukken bij het doen van de was, super handig dus! Je kunt de wastoren ook gemakkelijk uitbreiden met extra opzetkasten voor nóg meer opbergruimte.                                                                        

            

header_producten3.jpg#asset:363


Ook een wastoren in huis? Bestel de wastoren nu via onze webshop en maak meteen een afspraak met een monteur om hem te laten bezorgen én in elkaar te zetten. Doe je het liever zelf? Voor de echte techneuten moet dat geen probleem zijn!

 

 

Geschreven door:

Knipsel

Emke

Assistent inkoop, receptiemedewerkster