Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten
31 augustus door Jeanine

QLED TV 2018, See Nothing Else.

Leestijd: 5 min

Samsung introduceerde na LCD en LED TV in 2017 de QLED. TV's met een nieuwe standaard voor beeldkwaliteit en een stijlvolle interrieur oplossing. De QLED TV's combineren stijl met intens heldere kleuren en een goede smart processor. 

Dankzij de Ambient Mode transformeert de televisie in een eigentijds scherm. Een prachtig design, dat vanuit elke hoek te bezichtigen is. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een nette en rustige opstelling voor meer flexibiliteit bij het inrichten van een woonkamer. 

Beeldkwaliteit staat natuurlijk bovenaan een wensenlijst als het gaat om een televisie. Met Samsung's nieuwe QLED TV'S Quantum dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Een hoge helderheid met een sterk contrast staat garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden, vanuit elke hoek. 

Geen talloze afstandsbedieningen meer, maar slechts één One Remote Control om de televisie en alle andere apparaten mee te bedienen. 

Samsung 8 K Qled Sfeer

Samsung QLED TV

In 2018 gaat Samsung een stap verder..

Onzichtbare televisie.

Samsung 8 K Qled Sfeer 02

Samsung's Ambient mode is nog verder uitgebreid, laat de televisie helemaal wegvallen in het interieur en creëer een nieuwe lifestyle. Voeg daar de One Invisible Cable aan toe waarin zelfs de stroomvoorziening in verwerkt is en hang de televisie naadloos op met de No Gap Wall Mount. 

Televisies worden steeds groter, het zwarte vlak in de woonkamer dus ook. Met de Ambient Mode van Samsung kan je kiezen uit drie verschillende functies. Kies voor Decor als je de televisie als een kunstkader wilt gebruiken. Heb je graag informatie bij de hand, dan kies je voor Info. Het scherm toont je weerberichten en de laatste nieuwtjes. Met Foto mode wordt de televisie een prachtige fotokader. Laat jouw foto's in een diaweergave voorbij komen. 

Foto's, kunst en informatie verschijnen op een achtergrond die je zelf kiest, en naar smaak aanpast. Maak bijvoorbeeld met behulp van de SmartThings app een foto van de muur, en de televisie simuleert de muur als achtergrond. Zo lijkt de informatie op de muur te zweven en is het alsof je door de televisie heen kijkt. 

Geen wirwar aan kabels meer.

Hoe mooi en simpel het design van de televisie ook is, kabels kunnen het alsnog slordig laten overkomen. Ook dat is nu verleden tijd met de One Connect-box. Sluit al je randapparatuur aan op de box en verberg de box samen met je randapparatuur in de kast. Eén enkele transparante kabel van 5 meter, de Invisible Cabel, verbindt de televisie met de One Connect-box en voorziet het toestel in 2018 zelfs van stroom. Creëer een nette, mooie afgewerkte opstelling. 

Samsung 8 K Qled Sfeer 03
Samsung 8 K Qled Sfeer 04

No Gap Wall-Mount.

De nieuwe optionele wandbeugel van Samsung maakt het mogelijk om de televisie naadloos tegen de muur op te hangen. Praktisch en zonder overbodige tussenruimte. In drie stappen hang je de TV op, installeer de No Gap Wall-Mount, bevestig de ophangkit aan de TV, hang de TV aan de muur. Corrigeer de televisie tot 6 graden als deze wat schuin hangt, zonder nieuwe gaten te boren. Ook kan de wandbeugel tot 15 graden naar voren worden gekanteld voor het ideale beeld. 

Beeldkwaliteit.

Samsung 8 K Qled Sfeer 01

Een groot kleurbereik en hoge maximale helderheid is pas nuttig als beiden worden gecombineert. Dit meet je in het kleurvolume, dat aangeeft of je alle kleuren kunt weergeven bij elk mogelijk niveau van helderheid. 

De QLED TV's van Samsung leveren 100% aan kleurvolume, waardoor de niet alleen in donkere maar ook in zeer heldere beelden de subtielste kleurschakelingen worden getoond. Als voorbeeld nemen we een zeer heldere hemel met wat lichte bewolking. Een traditionele televisie geeft de heldere hemel bijna wit weer, en daarbij valt de bewolking bijna niet op. Maar met QLED zie je een stralende helderblauwe hemel, waartegen de wolk des te beter afsteekt. 

Het nieuwe TV-paneel maakt gebruik van een speciale antireflecterende laag. Die verhindert storende reflecties die anders een negatieve impact zouden hebben op het contrast en helderheid. Zo kunnen QLED TV's een diep en rijk zwart beeld weergeven. Of de scène nu licht of donker is, de TV geeft alle details weer. En dat ongeacht of je kijkt in een donkere of heldere omgeving. 

Samsung's nieuwste televisie zal binnenkort bij Obbink te bewonderen zijn, benieuwd? Houdt onze facebook pagina in de gaten voor de laatste up-dates en meldingen over de nieuwe Samsung QLED-TV's. 

Samsung 8 K Qled Sfeer 05

Geschreven door:

Img 1619 2

Jeanine

Marketing medewerker