Reparatiebevoegd voor de meeste merken.
Voor iedereen in de Achterhoek
Eigen gecertificeerde monteurs
20+ ervaren monteurs
Eigen service center
Reparatie valt vaak onder garantie
Reparatie aan huis bij grote apparaten

Recycle met Obbink

Leestijd: 2 min

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, het milieu. Zet samen met ons een stap in de juiste richting en help met ons mee het milieu gezond te houden.

Recycle jij?

Op allerlei manieren kan je meehelpen met een schoner milieu, denk hierbij aan energiezuinige apparatuur, goede isolatie in huis, niet onnodig lampen laten branden en niet te vergeten; recyclen. 

Het recyclen van glas, papier en plastic is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Maar wist jij dat je ook je elektronische apparatuur kunt inleveren om te laten recyclen? Als je een oud of defect elektrisch apparaat inlevert, is dat weer een nieuw begin voor dat betreffende apparaat. Deze apparaten worden namelijk gerecycled tot nieuwe grondstoffen en zo weer gebruikt voor het maken van nieuwe apparaten.

Recyclen bij obbink

Apparaten lever je in bij Obbink

In onze winkels kan je eenvoudig al jouw oude en/of defecte apparaten inleveren, van smartphone tot koelkast en van batterij tot televisie. Wij zorgen ervoor dat jouw apparaat wordt afgevoerd en wordt gerecycled.

Samen met jou willen wij meehelpen aan een gezonder milieu. Lever daarom jouw oude of kapotte apparaat bij ons in en laat deze niet op zolder verstoffen. Bekijk hier welk filiaal bij jou in de buurt is en doe met ons mee! Uiteraard helpen onze medewerkers jou met het uitladen van jouw apparaat, wel zo prettig. 

Is jouw apparaat te zwaar of te groot om zelf te vervoeren? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding halen wij de apparatuur bij jou thuis op. Neem hiervoor even contact met ons op. 

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Ook dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. 

Recycle jouw apparaat bij obbink

Geschreven door: